Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Miehemme Pattayalla" by Duncan Stearn # Book PDF Kindle ePub Free

Miehemme Pattayalla

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Miehemme Pattayalla
  • Author : Duncan Stearn
  • Release Date : January 12, 2013
  • Genre: Humor,Books,Travel & Adventure,Asia,
  • Pages : * pages
  • Size : 531 KB

Description

Esipuhe


Tämä tarinakokoelma koostuu joukosta artikkeleita yli kolmen vuoden ajalta, ja ne on julkaistu nimellä ”Our Man in Pattaya” Pattaya Traderissa sekä "Streets of Pattaya" Phuket Gazettessa. Olen säilyttänyt alkuperäisen nimen kunnianosoituksena suosikkikirjailijalleni Graham Greenelle, jonka vuonna 1958 julkaistu teos Our Man in Havana on erityisen tärkeä teos hänen loistavassa tuotannossaan.


Pattaya on yksi maailman parhaista paikoista seurata inhimillistä elämää huumorin valossa. Täällä, Thaimaan lahden rannalla, on maailman suurin ulkoilmabordelli, joka vetää matkailijoita kaikilta maailman kulmilta. Kaupungin hallinnon uutterista yrityksistä huolimatta tämä on vain paikka täynnä baareja. Parempia rantoja, sukellusvesiä ja houkuttelevia nähtävyyksiä löytyy lähes kaikkialta muualta Thaimaasta.


Paikallishallinnon, vakituisesti asuvien ulkomaalaisten ja turistien edesottamukset tarjoavat materiaalia lyhyisiin, teräviin ja havainnoiviin tarinoihin.


Alusta pitäen minulla on ollut tukenani Jon Gray, jonka pilapiirrokset ovat olleet osana näitä artikkeleita. Filippiineille eläköitynyt Jon vierailee säännöllisesti Pattayalla ja kirjoittaa myös tarinoita Pattaya Traderiin. Lähetän juttuni hänelle, ja paluupostissa saan pilakuvan, joka useimmiten sopii tarinaan täydellisesti. En anna mitään ohjeita pilakuvan suhteen, vaan Jon tekee ne täysin itse, enkä ole koskaan joutunut pettymään.


Haluan kiittää myös Pattaya Traderin Phil Sagaria sekä Phuket Gazetten Alasdair Forbesia, jotka ovat suostuneet julkaisemaan artikkeleitani, edelleenkin.


Joitakin tarinoita on muokattu hiukan, mutta pääosin ne ovat alkuperäisessä muodossaan. Phuket Gazetten toimittajat muuttavat, poistavat tai editoivat joitakin lauseita tilan (ja joskus hyvän maun) mukaisesti, joten suurin osa tästä materiaalista on julkaistu aiemmin Pattaya Traderissa.


Free Books Download "Miehemme Pattayalla" PDF ePub Kindle